Sprawdź dostępność transportu

Apetina Serek kremowy z jogurtem typu islandzkiego Skyr 125 g

KOD EAN: 5711953121609
Waga netto: 125 g
Kraj pochodzenia: Dania
Opakowanie: Opakowanie
Rozmiar opakowania: 125 g

4,19 zł

3,39 zł27,12 zł/kg
-20%

Informacje o produkcie

Opis

ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Niezrównane na pieczywie i w potrawach na gorąco

Jesteś zabiegany?
Spróbuj serka Apetina, z którym smacznie i szybko przygotujesz coś naprawdę dobrego.

Idealny do kanapek
Świetny do sosów
Świetny do makaronów

Przygotowanie

Przechowywać w temperaturze: +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

  • Mleko - Zawiera

Składniki

  • maślanka (z mleka)
  • Skyr (mleko odtłuszczone, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna)
  • śmietanka (z mleka)
  • koncentrat białka mleka
  • sól
  • kultury bakterii kwasu mlekowego

Wartości odżywcze

w 100 g produktu
Wartość energetyczna 578 kJ/139 kcal
Tłuszcz 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,7 g
Węglowodany 3,6 g
w tym cukry 3,6 g
Białko 10 g
Sól 0,7 g

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 125 g Średnia miara (e)

Wymiar liczbowy: 125

Rodzaj opakowania: Opakowanie

Adres producenta

Adres zwrotny

Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu
  • polski

Cechy:

  • 100% naturalne składniki

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem