Producent: | Agnesi |
Waga brutto: | 510 g |
Opakowanie: | Zgrzewane |
Kraj produkcji | Włochy |
Rozmiar opakowania | 500 g |
Makaron z mąki z pszenicy twardej durum z pomidorami i szpinakiem.
Zalecenia dla alergików
W 100 g | |
wartość energetyczna | 1521 kJ/ 359 kcal |
tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
węglowodany | 72 g |
w tym cukry | 2,5 g |
białko | 13 g |
sól | 0,005 g |
Rozmiar opakowania: 500 g
Waga brutto: 510 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 189 mm
Wymagana szerokość na półce - 127 mm
Wymagana głębokość na półce - 75 mm
Rodzaj opakowania: Zgrzewane
Adres producenta | Adres zwrotny |
Colussi S.p.A via G. Spadolini 5 (MI) |
Colussi S.p.A via G. Spadolini 5 (MI) www.agnesi.it |
Języki na opakowaniu
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies