Producent: | Frosta |
Waga brutto: | 343 g |
Opakowanie: | Pudełko |
Rozmiar opakowania | 320 g |
Kotleciki z mielonej ryby w chrupiącej panierce, podsmażane. Produkt głęboko mrożony.
100 % naturalnego smakuMSC - Certyfikat Zrównoważonego Rybołówstwa MSC, www.msc.org/pl, MSC-C-50086
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Opakowanie z odpowiedzialnych źródeł, FSC C110875
Razem z FRoSTĄ chronisz morza!
Dziękujemy za wybór produktu spełniającego globalne standardy MSC w zakresie zrównoważonego rybołówstwa. Razem chronimy ryby dla obecnych oraz przyszłych pokoleń. www.msc.org/pl
Skąd pochodzą nasze składniki?
Sprawdź na www.frostafoodtracker.pl
Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C.
Przechowywanie w domu:
* (-6 °C): 4 dni
** (-12 °C): 3 tygodnie
*** (-18 °C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika)
Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza na 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 975 kJ / 232 kcal |
Tłuszcz | 9,7 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 23 g |
- w tym cukry | 2,3 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0,99 g |
Piec w piekarniku: Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 220 °C. Zamrożone dukaty ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 10 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 8 minut).
Smażyć w płytkim tłuszczu: Patelnia: Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone dukaty smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu przewracając.
Rozmiar opakowania: 320 g
Waga brutto: 343 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 96 mm
Wymagana szerokość na półce - 203 mm
Wymagana głębokość na półce - 45 mm
Rodzaj opakowania: Pudełko
Adres producenta | Adres zwrotny |
FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl |
FRoSTA sp. z o.o. ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz tel. 52 36 06 780 info@frosta.pl, www.frosta.pl www.facebook.com/frosta.polska www.instagram.com/frosta_pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: