Producent: | Appetita |
Waga brutto: | 15 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 10 g |
Pieprz biały mielony
Czy wiesz że...Przygotuj:
4 steki z halibuta po 200 g, 300 g białych części młodego pora, 150 ml białego wina wytrawnego, 150 ml śmietanki 36%, masło klarowane, sól
Steki z halibuta z białym pieprzem i porem
Steki osusz, posól i oprósz 2 łyżkami białego pieprzu. Smaż na rozgrzanym maśle z każdej strony na średnim ogniu na złoty kolor. Gdy ze środka ryby będzie można usunąć kręgosłup, zdejmij steki z patelni. Na patelnię włóż 5 cm paseczki pora i obsmaż je z każdej strony. Zalej winem i gotuj do całkowitego odparowania wina. Pory posól i na patelnię wlej śmietankę. Odparuj do konsystencji sosu, obtaczając pory w gotującej się śmietance. Na talerzu ułóż pory z sosem śmietanowym, a na tym steki z halibuta.
Produkty Appetita:
- Pieprz biały mielony
Wypróbuj również
Appetita Proszek do pieczenia
Appetita Cukier wanilinowy
smakistyl.pl
Gotuj smacznie, jedz stylowo
Przechowywać w suchym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 10 g
Waga brutto: 15 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 150 mm
Wymagana szerokość na półce - 109 mm
Wymagana głębokość na półce - 5 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek |
Colian sp. z o.o. ul. Zdrojowa 1 62-860 Opatówek www.appetita.pl www.colian.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies